Aktuálně

Rybárna KINSKÝ

  • Akce
  • Obchodní dům Kinský
  • Rybárna KINSKÝ
  • Lesnictví
  • Rybářství
  • Zemědělství
  • Nemovitosti
  • Pracovní příležitosti
  • Rodina Kinských

V Rybárně KINSKÝ už zase udíme čerstvé ryby!

Náš recept na vynikající delikatesu prozradil pan Josef Kolbábek

Čerstvá uzená ryba je zdravá delikatesa, kterou si nyní můžete užít každý den. V Rybárně KINSKÝ jsme již znovu zprovoznili udírnu a pravidelně pro Vás udíme kapry, pstruhy, makrely a lososy. 
Na přání můžeme vyudit i další Vámi vybrané ryby. 
Málokdo Vám prozradí svůj recept na uzené ryby. Náš dlouholetý pracovník pan Josef Kolbábek, mořský vlk a srdečný rybář, však před zákazníky rybárny žádné tajemství neskrývá. 
„Ryby se nejprve vykuchají a vymyjí, pak se naskládají do bedny. Připravíme si nálev – do 10 litrů vody dáme 75 dkg soli a 3 stroužky namačkaného česneku. Pak ryby přelijeme tímto nálevem a necháme je dva dny v lednici,“ prozrazuje pan Kolbábek. 

Pan Kolbábek právě připravuje pstruhy na uzení


 Po dvou dnech se ryby opláchnou a osuší. Potom už putují do udírny. 
„My udíme ryby na 70°C, takových 4-5 hodin. Na uzení používáme dřevo z bukových štěpek,“ dodává Kolbábek. 

Právě pro Vás udíme čerstvé makrely 


Zákazník si může říct, na jakou hodinu chce ryby připravit. Pak mu je vytáhneme z udírny ještě teplé. Stačí si objednat druh a množství ryb na telefonu: 564 565 218. 
Samozřejmě jsou uzené ryby k zakoupení i bez objednání – jsou ve stálém sortimentu Rybárny KINSKÝ. Výborně se hodí na různé oslavy nebo posezení s přáteli. Zdravou delikatesou určitě nikoho neurazíte, a čerstvě vyuzená ryba bude vždycky chutnat lépe než ta zatavená ze supermarketu.  

Uzené ryby chutnají všechny skvěle a máme je ve stálém sortimentu

Autor: Jitka Marková 
 

Přidáno: 23. 04. 2019

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.